SESSIONS GRUPALS

Ioga de polaritat

Són exercicis energètics que permeten entrar en contacte amb el cos, mobilitzen i generen energia, alhora que faciliten la presa de consciència del nostre estat intern, l'alliberació de l'estrès i el retorn a l'equilibri intern. Utilitzem el so, la música, la veu i el moviment, tècniques de meditació i visualització, ioga nidra o somni conscient i dinàmiques de grup,

Pots venir a probar una clase gratuita per saber si respón a les teves necessitats, sense cap compromís.

Trobades els dimarts de 19:30h a 21:00h.

 

Dinámica de les emocions.

Les nostres emocions parlen de nosaltres i de la nostra història. L'objectiu de les trobades és explorar i reconèixer com les vivim. Ser conscients de la nostra naturalesa ens permet avançar cap a la llibertat de resoldre aspectes que ens limiten i que es troben en l'inconscient. Mobilitzar cada element des de la visió de la teràpia de polaritat ens permet aprofundir en les emocions per expressar allò que som en essència:
  • Èter: Espai, lloc que ocupo, expressió.
  • Aire: Comunicació, moviment, idees, creences, esperit.
  • Foc: Acció, direcció, propòsit, passió, entusiasme.
  • Aigua: Fluïdesa, flexibilitat, inconscient, sexualitat, amor, forma.
  • Terra: Realització, vitalitat, matèria, estructura, concreció.
Mitjançant la consciència corporal, dinàmiques de grup, la música, la bioenergètica, jocs d'improvisació, tècniques de PNL, meditació, visualització, etc ... ens donem espai per ampliar la nostra consciència.

Aquestes trobades es realitzen un dissabte al mes de 15:30h a 20:30h. Inici el mes d'octubre.

Autoestima femenina. Cercle de dones

És un espai creat per poder donar suport al procés de la vida des d'una visió femenina enfocada en l'amor conscient. En el cercle abordem, des de diferents llocs, aquells aspectes que dificulten el nostre desenvolupament i enfortim allò que som realment en essència. Reconèixer-nos és una experiència sanadora mentre veure'ns en altres dones dóna suport als processos de transformació. Assumir el nostre potencial i portar a terme els nostres somnis és tot un repte. En els cercles explorem les nostres múltiples facetes des de llocs diversos, amplis i fiables a la vegada que recuperem l'essència ancestral del ritual i la connexió amb la nostra naturalesa més instintiva, íntima i salvatge. "Connectem a través de la música, la vinculació amb el cos, la bioenergètica, la meditació, la visualització, des del joc i la improvisació teatral, des dels aromes de la natura i, com no, des del compartir les nostres experiències més profundes, aquelles que ens han fet ser les dones que som avui.

"Quan m'atreveixo a ser poderosa i a fer servir la meva força al servei de la meva visió, llavors cada vegada m'importa menys tenir por" -Audre Lorde.

Les trobades són un divendres al mes de 18h a 21h.