Teràpies

TERÀPIA DE POLARITAT

La Teràpia de Polaritat és un sistema terapèutic complet que integra les medicines occidental i oriental i que va ser desenvolupada pel Dr. Randolph Stone (Àustria 1890- Índia1981) al llarg d'una carrera de més de seixanta anys. La Teràpia de Polaritat considera que tots els dolors i malalties, tant físiques com mentals, van acompanyats de bloquejos de la força vital i de distorsions dels models energètics. La teràpia de Polaritat, és molt més que una sèrie de tècniques o manipulacions físiques, engloba un conjunt de principis referents al flux energètic i valora de quina manera pot estar desequilibrada l'energia d'un individu. Per a això utilitza una varietat de procediments que ajuden la persona a establir equilibri i harmonia físics, emocionals i mentals. Treballa el bloqueig en diversos nivells: sistema nerviós, sistema múscul-esquelètic, columna i sistema cranisacral. Els quatre pilars de la Teràpia de Polaritat: (veure més)

COACHING Resolució de conflictes

És una pràctica que atén els assumptes humans amb un enfocament fonamentalment innovador. Un dels seus beneficis és que facilita recursos per tal d'obrir l'espai de possibilitats d'allò que hom és com a persona i, a partir d'aquí, crear una nova manera de viure i de ser. El faig servir com a acompanyament en el procés corporal, per resoldre conflictes, reconèixer i expressar emocions, marcar objectius i comprovar si aquests són realistes o si hi ha creences o experiències que ens dificulten o limiten.

TERÀPIA VIBRACIONAL a través de les flors de Bach, Califòrnia i Austràlia.

El seu objectiu principal és el d'ajudar a tractar els estats emocionals i subtils de l'ésser humà. La malaltia implica un trencament entre l'ànima i la personalitat. Com més gran sigui el desequilibri més profunda serà la ruptura i més gran serà l'angle de correcció necessari per tal d'arribar a l'estat positiu, és a dir a l'equilibri natural. Els símptomes d'aquest desequilibri són els 38 estats inharmònics definits per Bach. Primer seran els estats d'ànim, l'humor, etc., els que mostraran alteració, després la malaltia física farà prou soroll per ser tinguda en compte. És important reconèixer els senyals d'alarma abans que aprofundeixin prou com per aparèixer en el nostre cos. És molt útil en nens amb problemes de son o por nocturna, que es dispersen amb facilitat, presenten manca d'atenció, dificultat en l'adaptació als canvis, timidesa excessiva, etc.

KINESIOLOGIA HOLÍSTICA

Mitjançant una sèrie de test musculars és possible trobar els desequilibris energètics que hi ha al cos i que, un cop valorats, serviran per determinar si el defecte és estructural, químic o d'activitat mental. Si el sistema que ha estat debilitat per estrès no està bé això posa tensió addicional en altres parts i el camp energètic estarà afectat. Un excés d'energia produeix dolor i la seva mancança produirà, abans o després, una malaltia. D'aquesta manera gràcies a la KH podem localitzar possibles problemes fins i tot abans que n'apareguin els símptomes. Lestrès es pot manifestar en tres sistemes: químic, emocional i físic i cada un pot afectar els altres dos. L'estrès físic afecta la nostra ment i la nostra bioquímica. El químic pot, a poc a poc, produir toxines que després causen problemes físics i/ o mentals. Els problemes mentals poden causar malalties i malestar físic (dolor). Mitjançant el test muscular podrem veure quina de les parts està afectada i tractar en conseqüència.

REIKI

El Reiki és una tècnica japonesa amb la qual a través de la imposició de mans incidim sobre els desequilibris i bloquejos energètics mitjançant el desbloqueig dels txakres. S'usa com a eina poderosa per a la transformació personal i el creixement interior i actua sobre tots els nivells de l'individu sense limitar-se únicament a l'aspecte físic. Indueix una harmonització de tots els desequilibris passats i presents, tot plantejant, sovint, problemes oblidats o rebutjats. Tracta d'equilibrar l'energia en aquests set centres amb les seves diferents qualitats per ajudar-nos a viure d'una forma més saludable i conscient i permet prendre consciència d'aquestes experiències no assimilades per fer possible la seva transformació i la utilització de l'energia bloquejada en benefici de la nostra salut.onciencia de esas experiencias no asimiladas para hacer posible su transformación y la utilización de la energía bloqueada en beneficio de nuestra salud.

REFLEXOLOGIA PODAL

Està basada en el treball de punts reflexos de tot l'organisme a través del peu. Al peu es troben tots els punts reflexos de l'intestí, el ronyó, el fetge, la melsa, el pàncrees, etc. D'aquesta manera a través del peu podem treballar patologies cròniques com el restrenyiment, problemes de columna, etc. o qualsevol tipus de malestar repetitiu que ens perjudiqui el nostre quefer diari. És una teràpia preventiva de patologies greus. La reflexologia dóna espai al peu i en ressonància als nostres òrgans

AUTOESTIMA FEMENINA (Integració del masculí i el femení des dels olis essencials))

Mitjançant els olis essencials, tot treballant amb els seu aspecte subtil, obrim finestres a l'inconscient. Per una banda revisem creences limitants i aspectes que ja no formen part de nosaltres però que resten assentats de forma residual i generen obstacles que dificulten l'avanç evolutiu. Per una altra col·laborem a netejar l'inconscient col·lectiu per poder començar a caminar des d'un nou lloc.

MOON MOTHER. Benedicció i sanació d'úter.

La Benedicció de l'úter:
  • Expandeix i enforteix la nostra connexió amb el Diví femení i la nostra consciència de la seva presència que ens ajuda a portar les seves energies al món.
  • Ancora i arrela la presència del diví femení.
  • Ens completa portant a casa l'ànima femenina.
  • Confirma i valida la nostra feminitat, el sentit de qui som veritablement i la llibertat de ser dones en totes les seves meravelloses expressions i arquetips.
  • Desperta, energitza i sana els tres centres energètics de poder.
  • Sana els patrons profunds dels nostres ancestres i del nostre passat, allibera aquestes ànimes que encara s'aferren a nosaltres, i ens aporta poder, amor, bellesa i gràcia.
La benedicció d'úter és un regal de profunda energia transformadora des del Diví femení..