SESSIONS GRUPALS

Respira't

són uns tallers adreçats a totes aquelles persones que vulguin gaudir de sí mateixos; viure relaxats i en pau amb les seves emocions; connectar amb la seva energia vital i la seva espontaneïtat prenen consciència del propi cos i dels diversos estats interns mitjançant la bioenergètica, el joc expressiu, la música, el moviment, la meditació, la visualització, etc.

 

Érase una mujer

És un procès d'autoconeixement i creixement creatiu. En aquests tallers facilitarem la conexió amb la dona vital, connectada a les seves arrels i a ella mateixa, com a dona individual, relacional i col·lectiva. Entrarem en contacte amb les nostres diferents dimensions; reconeixerem i alliberarem velles formes de pensament; connectarem amb la nostra espontaneïtat i energia vital des de la consciència corporal, la bioenergètica, el joc expressiu, la meditació, la visualització, etc. En aquests tallers reprendrem la relació amb el nostre cos per crear benestar físic, emocional per sentir-nos connectades, creatives i espontànies. Reconeixent aixi la nostra autoestima.

Consta de 9 trobades: 8 seran un dissabte al mes de 10 a 17h. Una altra modalitat serà en 6 trobades en dissabte o diumenge de 10h a 18:30h. L'última trobada de les dues modalitats serà de cap de semana. Es realitzarà a la natura on conectarem i integrarem l’energía dels cinc elements: éter, aire, foc, aigua i terra.

Ioga de polaritat

Són exercicis energètics que permeten entrar en contacte amb el cos, mobilitzen i generen energia, alhora que faciliten la presa de consciència del nostre estat intern, l'alliberació de l'estrès i el retorn a l'equilibri intern. Utilitzem el so, la música, la veu i el moviment, tècniques de meditació i visualització, ioga nidra o somni conscient i dinàmiques de grup,

Pots venir a probar una clase gratuita per saber si respón a les teves necessitats, sense cap compromís.

Trobades els dimarts de 19:30h a 21:00h.

 

Equilibrar les emocions mitjançant la meditació

Un espai obert on aprendre a equilibrar les nostres emocions. La meditació és una eina que ens permet asserenar la ment, equilibrar les nostres emocions i sentir-nos més connectats amb la globalitat. Les eines que utilitzarem seran ioga nidra, respiració conscient, meditació i visualització.

Xerrada taller quinzenal (dos divendres al mes). Horari: de 19 a 20: 30h Lloc: Badalona Centre Vitale.